Loxone Smart Home

WAT IS EEN LOXONE SMART HOME?

Een Loxone Smart Home neemt automatisch allerhande taken over van haar bewoners. Op die manier krijgen zij meer tijd vrij voor de belangrijke dingen in het leven. Het leven zoals u het kent, maar dan beter.

Loxone is een allround Smart Home oplossing: van verlichting en verwarming tot veiligheid, zonwering, muziek en energiemanagement. Uw volledige woning wordt intelligent geautomatiseerd. Het is dus veel meer dan domotica.

Of u nu bouwt, renoveert, uitbreidt of gewoon uw woning wenst te verbeteren: er zijn zowel bekabelde als draadloze oplossingen.

 

De Loxone miniserver neemt alle gewenste taken in uw woning voor zijn rekening:

                 

 Enkele voorbeelden:

50.000 handelingen minder – meer tijd voor het leven

In uw woning weet uw verlichting dankzij intelligente lichtsturing wat ze moet doen. Bij het binnenkomen van een kamer gaan de lichten automatisch aan. Is de kamer leeg? Dan gaat de verlichting uit. Dat bespaart u honderden handelingen per jaar. En dan hebben we het nog niet over energiebesparingen gehad. Onze slimme lichtsturing biedt ook meer comfort. ‘s Nachts, wanneer iedereen slaapt, begeleidt de gedimde verlichting u naar het toilet om geen medebewoners wakker te maken.

Gezellig warm en lekker fris dankzij woonautomatisering

Een Loxone Smart Home neemt u elk jaar duizenden taken en denkprocessen uit handen. Het zorgt automatisch voor verwarming en koeling, zonder dat u constant aan de thermostaat hoeft te prutsen.

Leven met automatische zonwering

Uw woning denkt mee, anticipeert en grijpt in waar nodig. Laat bijvoorbeeld uw jaloezieën sturen op basis van de zon en de temperatuur binnenshuis. In de zomer voorkomt dit oververhitting en in de winter is dit goedkoop verwarmen. ‘S avonds zorgt uw zonwering automatisch voor meer privacy.

Een leven vol muziek

Omdat elk multimedia-apparaat weet wat het moet doen, kunt u rustig achterover leunen en genieten. Uw huis verwelkomt u met uw favoriete muziek. Bij het verlaten van de woning gaat alles automatisch uit. Wat dacht je van een waarschuwing bij geopende ramen als het begint te regenen, brand of een waterlek. Zelfs gepersonaliseerde bel geluiden behoren tot de mogelijkheden.

 

Kortom:

Verlichting, Verwarming & Ventilatie, Rolluik en/of gordijn sturing, multiroom audio en wat dacht je van het aansturen van je sauna, aanwezigheid simulatie, Toegangscontrole & Videofoon .... tot het verwittigen van de bewoners bij problemen of alarm.

Met Loxone maak je je woning niet enkel comfortabeler maar ook energie zuinig.

Onnodige verlichting die blijft branden of de verwarming vergeten uit te schakelen bij het verlaten van je woning behoren tot het verleden!

 

Bediening, controle & visualisatie

In eerste plaats stuurt uw loxone smarthome uw woning slim aan, en zal u bij een goed afgeregeld systeem zelden nog een drukknop moeten gebruiken.

Toch houd u ten alle tijden de "touwtjes" in handen en kunt u alles aansturen via traditionele drukknoppen, smartphone, iPhone / iPad of webbrowser (pc)

 

Loxone Demo

Contacteer ons en ontdek zelf de mogelijkheden van het Loxone systeem.